Home Companies SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

120g Non Woven Felt Non Woven Material Grey Needle Punched Felt With 4 Metres Width

Contact Us

[China]

Trade Verify

Address: No. 1111. South Yinxi Road, Shaxi Town, Taicang City, Jiangsu Province, China 53668395 53213111

Contact name:Xu

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

Verified Suppliers
  • Trust
    Seal
  • Verified
    Supplier
  • Credit
    Check
  • Capability
    Assessment

120g Non Woven Felt Non Woven Material Grey Needle Punched Felt With 4 Metres Width

Country/Region china
City & Province jiangsu
Categories Textile Processing

Product Details

120g Non Woven Felt grey Needle Punched Felt with 4 metres width

 

Our Service

Free sample can be provided for quality evaluation.

Professional and experienced technical guidance and service can be provided.

For the order less than 50000 square meter, the lead time would be less than 7 days.

 

Usage

1.It can be used as materials of polishing, insulating, packing, and shockproof, dustproof, decoration, and gasket.

2.It is also the good choice of material as decoration, craft products, bags, shoes, packing matericals , decorative materials,medical materials ,leather,metal and glassware products and etc.

3.Many other usages are according to customers'practical application.

Quick Q&A

1. Question: What is your MOQ?
Answer: ONE piece!


2. Question: Do you have the limitation of the size?
Answer: Our Custom Logo Mats come in Standard widths of 40, 60, 70, 83, 103, 136, 200cm. The maximum width we can do is FOUR METERS!

3. Question: Are there exact color values for the background color?
Answer: In the color chart you can find the color values for the exact identification of the color (RGB and Pantone) for your individual mat (background as well as motive). Other colors or 4c-printing is also workable.

4. Question: What kind of file request to do a logo mat?
Answer: JPG, TIF, PSD or EPS, BMP, PCX. All layouts are much bigger, much better.

5. Question: How many colors can accept?
Answer: 12!

 

6. Question: How about the Shipping?

Answer: We usually suggest below 50kg by Express, from 50-250kg by Air, over 250kg by sea.

 

7.Question: What is your MOQ?
Answer: ONE piece!


8. Question: Do you have the limitation of the size?
Answer: Our Custom Logo Mats come in Standard widths of 40, 60, 70, 83, 103, 136, 200cm. The maximum width we can do is FOUR METERS!


9. Question: Are there exact color values for the background color?
Answer: In the color chart you can find the color values for the exact identification of the color (RGB and Pantone) for your individual mat (background as well as motive). Other colors or 4c-printing is also workable.


10. Question: What kind of file request to do a logo mat?
Answer: JPG, TIF, PSD or EPS, BMP, PCX. All layouts are much bigger, much better.

 

11. Question: How about the Shipping?

Answer: We usually suggest below 50kg by Express, from 50-250kg by Air, over 250kg by sea.

 

Project Information

Brand Name: SwanLake

Surface material: 100% Polyester

Backing: Anti-slip PVC dots backing

Technics: Nonwoven

Roll Of Carpet Backing: Each roll in a plastic bag

requirements. OEM is Acceptable.

Min Order Quantity: 1 ton

Loading Info: By express,by air,by sea or others

Area of Suitability: Living room, bedroom, kids room, etc.

Place of Origin: Jiangsu China (Mainland)

FOB Port: SHANGHAI

Product Capacity: 1000000m2 per day

 

Packing & Delivery
Shrink Plastic bag/ Poly bag/ Carton/ Pallet.
Depend on the size of the carpet and the clients requirements.
OEM is Acceptable.
We usually suggest below 50kg by Express, from 50-250kg by Air, over 250kg by sea.
Within 500 square meters, we will arrange the delivery with 7 days after we receive the initial deposit.

 

Feature

Good hand feeling, Eco friendly material for decoration and craft, and industry usage.

 

Our Advantages
1. Own factory and Highly skilled manufacture process
2. All colors and sizes are available
3. Competitive price, good quality, punctual delivery,best service
4. Strict quality testing and control system,complete after-sale service
5. Welcome OEM service . Customers design is acceptable

Detail Images

Application Areas

1.Color uniformity,fuzzy surface,resistant to crushing and printable.nice hand feeling.

2.Eco-friendly, Anti-Bacteria
3.Good Quality : We have strict quality control system .Good reputation in the market.

 

Factory Information

 

SUZHOU SWAN LAKE FELT CO., LTD. has been manufacturing textile products since 1996.

SWAN LAKE is the manufacturer with full in house capabilities of designing, developing and producing needle punched non woven fabrics, home textile carpets and industrial heat resistant felt. We recently have 6 sets of non woven production lines, 20 carpets production lines and 5 industrial felt production lines, 2 anti slip dotted machines (Chinese widest dotted machine).

SWAN LAKE is a leading producer and supplier of high quality needle punched non woven fabrics, our products have applied in home textile, civil engineering, transportation, construction, garment industry. We have over decades` experience in needle punched non woven fabrics production.

 

Service

Low MOQ: we can meet your promotional business and trail business very well.
Delivery : fast delivery
Professional sales responsible for your workings

Hot Products

Home Memory Foam Flooring Non-slip Mat Non-woven Backing Custom Area Rugs About Our Custom Area Rugs ...
Memory Form Anti-slip PVC Coated Dots Bedroom Floor Mat Area Rugs Product Name Memory Form Anti-slip ...
Beauty Pattern Carpet For Recption Meeting Rooms Custom Carpet Rugs Information About Our Carpet Rug ...
Washable Carpet Modern Pattern Bedroom Carpet Custom Areas Rugs Information About Our Carpet Rug Our ...
Custom Printed Door Entrance Anti-slip DOP Free Dotted Floor Mat Area Rugs Information About Our ...
Heated Transfer Printed Grey Anti Slip Dotted Area Rugs With Custom Pattern Custom Area Rugs ...